На Глибоччині затримали злодія каналізаційних решіток

З початку вересня до правоохоронців зверталися мешканці селища Глибоки та повідомляли, що дивним чином металеві решітки зникають з каналізаційних отворів.

За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області правоохоронці вжили всіх необхідних оперативно-розшукових заходів, навіть засідки влаштовували вночі. Але, як виявилося, зухвалий зловмисник крав решітки вдень. Він йшов вулицями, котив поперед себе тачку, куди і складав крадене. Далі відвозив добро на пункти прийому металобрухту. Саме там під час здачі решіток його і викрили міліціонери.

Встановлено, що зловмиснику 27 років, він раніше був судимий за розбій. Неодноразово порушував правила адміннагляду. Молодик ніде не працює, проживає з матір’ю.

Наразі відомо про 6 фактів крадіжок металевих решіток (до слова, за раз він цупив по дві). Одна така коштує 750 гривень. Загальна сума завданих збитків – 9 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

peredplata