Буковина в огні: протягом минулих вихідних на Буковині виникло шість пожеж

В с. Юрківці Заставнівського району горіла літня кухня. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ з м. Заставна. Загорання виникло на горищі будівлі. За короткий проміжок часу пожежу вдалося ліквідувати. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, господарські речі. Загальна сума збитків становить 8,5 тис. гривень. Завдяки діям працівників МНС від вогню вдалося врятувати 2 житлових будинки та одну господарську будівлю на суму 190 тис. гривень. До пожежі призвело неправильне влаштування та несправність нагрівальної печі та димаря.

5 листопада в с. Козиряни Кельменецького району виникла пожежа житловому будинку місцевої жительки. На ліквідацію пожежі виїжджали вогнеборці з смт. Кельменці, які за короткий проміжок часу локалізували пожежу. Пожежею знищено побутову техніку, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється. Постраждалих на пожежі немає.

В с. Банилів Вижницького району горіла господарська будівля. Дерев’яні елементи сприяли швидкому поширенню вогню. Пожежно-рятувальний підрозділ, який прибув на місце події, за лічені хвилини загасили вогонь. Внаслідок пожежі було знищено перекриття господарської будівлі. Бійці МНС врятували від знищення матеріальних цінностей на суму майже 30 тис. гривень. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці. Загиблих та травмованих немає.

В с. Кам’янка Глибоцького району горіла господарська будівля місцевого жителя. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли поширенню вогню, тому до прибуття вогнеборців площа пожежі становили 100 метрів квадратних. На місце події було направлено вогнеборців з смт. Глибока та місцеві пожежні команди сіл Кам’янка, Черепківка та Старий Вовчинець. В результаті пожежі вогнем знищено дерев’яне перекриття будівлі та покрівлю на площі 100 м. кв., господарські речі, пошкоджено стіни будівлі. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці. Постраждалих немає.

В м. Чернівці по 3-му пров. Степового виникла пожежа в господарській будівлі. На місце події було направлено два пожежно-рятувальні підрозділи, які локалізували пожежу за короткий проміжок часу. Бійці МНС врятували від знищення матеріальних цінностей на суму 100 тис. гривень. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється.

5 листопада до народної служби порятунку 101 м. Сторожинець надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Сітроен», який знаходився в гаражі. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежу вдалося загасити місцевому населенню. Вогнем знищено моторний відсік автомобіля, пошкоджено стіни гаражу. Пожежу спричинило коротке замкнення електропроводки автомобіля. Сума збитків встановлюється.

Повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в Чернівецькій області.

peredplata