Буковинець, заправляючи авто, отримав опіки

4 жовтня на автодорозі сполучення с. Вовчинець – смт. Кельменці мешканець села Вороновиця Кельменецького району 1986 року народження їхав на автомобілі, як раптом легковик зупинився. Чоловік вирішив дозаправити автомобіль, використовуючи для цього пластикову пляшку із бензином. При цьому він підкурив цигарку. Через паління сталося займання парів бензину, внаслідок чого чоловік отримав опіки шиї та тулуба І-ІІ ступенів. Потерпілого госпіталізовано в хірургічне відділення Кельменецької центральної районної лікарні, стан чоловіка середньої важкості. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

5 жовтня у селі Шишківці Кіцманського району в господарській будівлі сталася пожежа. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань та місцева пожежна команда села Южинець були направлені на місце події. Складність пожежі полягала в тому, що в приміщенні будівлі зберігали сіно, солому та кукурудзянку. Вогнеборці не допустили подальшого розповсюдження вогню, оперативно локалізувавши пожежу. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Вогнем знищено покриття будівлі, 2 тонни соломи та 3 тонни сіна. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати господарську будівлю.

Всього протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, під час яких вогнеборці зберегли від знищення 5 будівель. Загиблих на пожежах немає
Управління ДСНС України у Чернівецькій області закликає громадян дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Бережіть власне життя та здоров’я!

peredplata