Відтепер клієнти ПАТ «Чернівцігаз» можуть сплачувати за спожитий газ через Інтернет

Нещодавно ПАТ «Чернівцігаз» уклало угоду з популярним сервісом онлайн платежів iPay.ua. Тепер клієнти компанії отримали можливість сплачувати за послуги з газопостачання дистанційно, через мережу Інтернет.
Такий крок газопостачальної компанії краю покликаний спростити та зробити якомога більш зручним для споживачів процедуру оплати за спожитий газ. Крім того, дистанційна форма оплати дозволить клієнтам ПАТ «Чернівцігаз» зберегти їхній час, адже сама процедура здійснення платежу займає не більше 10 хвилин.
«Сподіваюсь, впроваджена нами дистанційна форма оплати стане корисною та зручною для наших клієнтів. Тепер користувачі нашого нового корпоративного сайту зможуть не тільки самостійно знайти відповіді на безліч питань, які їх цікавлять, а й здійснити оплату послуг не виходячи з власного помешкання. Нашим наступним кроком стане впровадження на сайті системи он – лайн консультацій та ще декількох корисних опцій» – повідомив Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда.
Щоб скористатись дистанційною формою оплати, необхідно мати доступ до мережі Інтернет та бути власником банківської картки платіжних систем MasterCard або Visa . Перехід до сервісу оплати послуг з газопостачання можливий як з офіційного сайту ПАТ «Чернівцігаз» так і за прямою веб-адресою розділу комунальних платежів iPay.ua.
ДОВІДКА
Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8,58 тис. км. газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 500 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є майже 224 тисячі сімей Чернівецької області та 4 тисячі підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1500 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону. Протягом 2013 року воно перерахувало до бюджетів різних рівнів 34,9 млн. грн.

Андрій Семенович

peredplata