У Сокирянській виправній колонії № 67 відбулися заходи присвячені Всеукраїнському дню права

У Сокирянській виправній колонії № 67 відбулися заходи присвячені Всеукраїнському дню праваУ Сокирянській виправній колонії № 67 заходи присвячені Всеукраїнському дню права розпочалися 8 грудня 2014 року з відкриття тематичної експозиції, яка була присвячена питанням реалізації захисту прав людини, роз’яснення прав та свобод громадян, підвищення рівня правової освіти серед осіб позбавлених волі.

В період з 8 по 11 грудня у всіх відділеннях соціально-психологічної служби установи та в загальноосвітньому навчальному закладі було проведено тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру. Участь у проведенні даних заходів поряд з персоналом соціально-психологічної служби прийняли також співробітники відділу нагляду і безпеки, оперативного відділу та педагогічні колективи навчальних закладів, які функціонують у колонії. В рамках проведення заходів було окреслено основні питання, якими найбільше цікавляться засуджені.
Безпосередньо 12 грудня особи, які утримуються під вартою переглянули документальний фільм Тетяни Діденко «Права людини». Окрім того, після перегляду відеофільму було проведено зустріч засуджених з представниками керівного складу установи, у якій також взяли участь начальник відділу виконавчої служби Сокирянського районного управління юстиції Чернівецької області Ярослав Сандуляк та секретар районної спостережної комісії Сергій Кодовбецький.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata