Працівники пенітенціарної служби Чернівецької області передали 30 «Пічок-буржуйок» для військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО

Працівники пенітенціарної служби Чернівецької області передали 30 «Пічок-буржуйок» для військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО Нещодавно підприємство Сокирянської виправної колонії відділу ДПтС України в Чернівецькій області (№67) закінчило виготовлення чергової партії «пічок-буржуйок». Виготовлені пічки працівники пенітенціарної служби області передали в зону АТО для потреб військовослужбовців, які там знаходяться. В зимових умовах подібна конструкція є дуже актуальною і надійною, тому що для роботи такі пічки можуть використовувати дрова, вугілля та будь які інші матеріали, які є в наявності.
«Пічки-буржуйки» дадуть змогу військовослужбовцям обігріти приміщення та палатки. Окрім того, за їх допомогою можна підігріти їжу, закип’ятити воду а також висушити одяг та взуття»,- зазначив начальник відділу ДПтС України в Чернівецькій області Микола Онофрейчук.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata