Троє зловмисників обікрали фермера на 34 тисячі гривень

Троє зловмисників обікрали фермера на 34 тисячі гривеньДо Сторожинецького райвідділу міліції звернувся 59-річний мешканець села Нові Бросківці.

Чоловік повідомив, що невідома особа з приміщення його ферми поцупила електроінструменти, запчастини до транспортного засобу та механічні інструменти.

Про це інформує прес-служба УМВС у Чернівецькій області.

У результаті проведення відповідних оперативно-розшукових заходів працівниками Сторожинецького райвідділу міліції оперативно встановлено крадіїв.

Ними виявилися двоє мешканців міста Сторожинець віком 41-го, 46-ти та 43-річний мешканець села Комарівці.

Відомо, що чоловіки раніше притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Наразі «кримінальна трійці» свою вину визнали та пояснили, що половину краденого майна продали в магазині, а іншу половину залишили собі.

Як виявилося, один зі зловмисників працював у потерпілого та знав де можуть знаходитись ключі від приміщення. Чоловіки попередньо обговорили план своїх дій. І як тільки господар покинув свою ферму, крадії проникли до приміщення, вхопили дороге майно та втекли.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Правоохоронці перевіряють правопорушників на причетність до вчинення інших злочинів на території району.

peredplata