Інформує управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Чернівецькій області

Основними функціями управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Чернівецькій області є здійснення в межах своїх повноважень заходів щодо запобігання, виявлення і припинення корупційних діянь, злочинів у сфері службової діяльності та інших правопорушень серед працівників органів ДФС Чернівецької області та забезпечення встановленого порядку функціонування органів ДФС Чернівецької області, безпеки та захисту їх працівників від протиправних посягань при виконанні ними службових обов’язків.

Фахівцями управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Чернівецькій області впродовж січня 2015 року проведено 9 службових перевірок. За наслідками цих перевірок винесено 6 подань керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці про усунення причин та умов, які призвели до виявлених порушень та недопущення в майбутньому. За результатами розгляду подань 2-х осіб депремійовано, 1 працівнику затримано термін призначення на вищу посаду а також його позбавлено премії.

В січні 2015 року за наслідками проведених УВБ перевірок, органами прокуратури та внутрішніх справ відкрито 2 кримінальних провадження.

peredplata