Буковинські прикордонники затримали пакистанця, який намагався незаконно перетнути кордон

Буковинські прикордонники затримали пакистанця, який намагався незаконно перетнути кордонЧергового порушника державного кордону затримано на Буковині, прикордонниками відділу «Порубне» Чернівецького загону. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Перевіряючи сектор відповідальності, напередодні травневих свят, дільничним інспектором прикордонної служби, було затримано чоловіка, що рухався в сторону румунського кордону. Затриманим виявився 31-річний громадянин Пакистану, як стало відомо з його слів. Наразі «мандрівник» знаходяться у пункті тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону. Подальшу долю незаконного мігранта вирішуватиме суд.

Ще одного «горе-мандрівника», затримали прикордонники відділу «Красноїльськ». Намагаючись потрапити до Румунії на святкування 1 травня, 24-річний буковинець обрав невдалий спосіб перетину державний кордон, а саме поза пунктом пропуску, де був і затриманий. Тепер чоловіку доведеться відповідати за порушення прикордонного режиму та спробу порушення державного кордону, а в подальшому вибирати законний спосіб перетину кордону для зустрічі із кумом, до якого прямував на святкування.

peredplata