У ЧЕРНІВЦЯХ ВІДБУЛАСЬ АКЦІЯ \”ПОВЕРТАЙТЕСЬ ЖИВИМИ\”

  У ЧЕРНІВЦЯХ ВІДБУЛАСЬ АКЦІЯ "ПОВЕРТАЙТЕСЬ ЖИВИМИ"13 травня Чернівецьким обласним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з благодійним фондом «Заради дітей України» було організовано екскурсію для дітей Кіцманського району, чиї батьки перебувають в зоні АТО.

Діти відвідали Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича та Ботанічний сад ЧНУ.

В рамках заходу відбулися зйомки соціального ролику, присвяченого військовим та добровольцям, які захищають країну від агресора. Діти мали можливість звернутися до вояків, до своїх батьків, висловити їм підтримку, та головне прохання – повернутися живими й здоровими. Дитячі листи із побажаннями миру та добра Україні були прикріплені до жовто-блакитних повітряних кульок та здійнялися в небо над містом.

Директор обласного центру СССДМ Ольга Гришин-Грищук висловлює подяку колегам та активістам, які долучились: «Батьки цих дітей виконують почесну й надзвичайно складну місію – ризикуючи життям виборюють перемогу та мир для всіх нас. Їх діти, дехто з яких вже давно не бачився з батьком, потребують особливої уваги суспільства, адже війна розлучила їх з найдорожчими людьми. В цей сумний для країни час, коли учасники АТО перебувають на лінії вогню, нам необхідно всіляко допомагати їхнім родинам та єднатися у добрих справах».

Чернівецький ОЦСССДМ дякує співорганізаторам і всім небайдужим: волонтеру Христині Гаврилюк, Михайлу Сеничаку, працівникам Чернівецького національного університету, Ботанічного саду, Кіцманському районному центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

peredplata