У Чернівцях відбулося засідання Регіональної експертної ради з ліцензування та атестації навчальних закладів

У Чернівцях відбулося засідання Регіональної експертної ради з ліцензування та атестації навчальних закладів11 червня під головуванням директора Департаменту освіти і науки Оксани Палійчук відбулося засідання Регіональної експертної ради з ліцензування та атестації навчальних закладів.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної адміністрації, на засіданні розглянуто матеріали ліцензійної експертизи трьох навчальних закладів краю на право надання освітніх послуг за рівнем вимог до професійно-технічної освіти (ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Михалкове Сокирянського району, Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів, товариства з обмеженою відповідальністю «Навчально-курсовий комбінат» м. Новодністровська) та одного закладу – за рівнем вимог до здобуття загальної середньої освіти (Сторожинецького лісового коледжу).

Регіональна експертна рада затвердила висновки експертних комісій на право надання освітніх послуг ліцензіатів. За рішенням Регіональної експертної ради матеріали «Навчально-курсового комбінату» м. Новодністровська спрямовані для проведення повторної експертизи.

peredplata