Поляки подарували сторожинецьким рятувальникам пожежний автомобіль

Поляки подарували сторожинецьким рятувальникам пожежний автомобільСьогодні, 11 червня, у місті Сторожинець відбулася урочиста передача пожежного автомобіля рятувальникам Сторожнинецького району у подарунок від громади ґміни Жґув Лодзького воєводства Республіки Польща.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА, участь у заході взяли представники польської делегації на чолі з бургомістром Конрадом Кобусом, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Сенчук, голова Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Бартош, голова районної ради Катерина Гуцуляк, перший заступник начальника управління Державної служби надзвичайних ситуацій області Микола Яловий, начальник Сторожинецького районного відділу УДСНС у Чернівецькій області Андрій Сеник та рятувальники району.

З вітальним словом від імені голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука до присутніх звернувся заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Сенчук. «Ми вдячні польському народу за ту підтримку та допомогу, яку він надає Україні у боротьбі за її незалежність та цілісність, – зауважив посадовець. – І в сьогоднішніх умовах подарована техніка є надзвичайно потрібною для місцевої пожежної охорони».

Керівник польської делегації Конрад Кобус наголосив на активізації подальшого розвитку співпраці між Сторожинеччиною та ґміною Жґув, зокрема, висловив пропозицію щодо організації для дітей Сторожинецького району літнього відпочинку в Польщі.

Представники польської делегації вручили голові районної державної адміністрації Ярославу Бартошу, першому заступнику начальника управління Державної служби надзвичайних ситуацій Чернівецької області Миколі Яловому, а також заступнику начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС України у Чернівецькій області Сергію Шмиголю медалі «За заслуги для пожежної охорони».

peredplata