Чернівчан запрошують на Петрівський ярмарок

Чернівчан запрошують на Петрівський ярмарок11-12 липня відбудеться міське свято «Петрівський ярмарок». Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Як повідомляє прес-служба міської ради цього року ярмарок буде проведено на вулицях Головній, Садовій, О.Гузар, О.Кобилянської, Шкільній та площі Пресвятої Марії (резервні вулиці:М.Кардуби та Братів Руснаків).

Суб’єктам господарювання, які беруть участь у Петрівському ярмарку, дозволено здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями в місцях локації об’єктів ресторанного господарства та використовувати в пунктах продажу ліцензії на здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями від об’єктів ресторанного господарства, яким дозволена реалізація цих виробів.

Заборонено реалізацію алкогольних та прохолоджуючих напоїв у скляній тарі в місцях проведення святкових заходів. Суб’єктам господарювання доручено забезпечити організацію продажу товарів народного споживання із святковим рекламно-інформаційним оформленням місць торгівлі, дотримання правил торговельного обслуговування населення та санітарних вимог.

Управлінню міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області рекомендовано вжити заходи щодо забезпечення громадського порядку в місцях проведення святкових заходів. Ярмарок працюватиме з 10 до 22 години.

peredplata