Податкова Буковини краща в Україні

Податкова Буковини краща в УкраїніЗа 5 місяців поточного року податківці Чернівецької області, яких уже більше року очолює Михайло Сеничак, вийшли на ІІ рейтингове місце в Україні.
Раніше Буковинська податкова пасла задніх. Податки, напевне, текли у кишені янучарських пройдисвітів, котрі окупували Буковину з 2010 до 2014 рр.

Михайлові Сеничаку вдалося налагодити добру співпрацю бізнесу і податківців. Підприємці краю чи не вперше відчули, що фіскальна служба стала їхнім партнером, порадником а не караючою, рекетирською десницею, якою її робили опричники Януковича. Тому й податки люди ділові платять з задоволенням. А податківці з розумінням ставляться до проблеми тих, хто сьогодні утримує бюджет держави. Іноді навіть на свій страх і ризик полегшують податковий тиск на тих підприємців, котрі мають тимчасову скруту. Таким чином допомагають у цей час один одному і Україні.

Михайло Сеничак вважає, що добра тенденція зберігається у нашому краї. За І півріччя з Буковини надійшло податків до бюджету більш, ніж на 120 відсотків запланованого.

peredplata