Чернівецький міський військовий комісаріат проводить набір у ході шостої черги мобілізації

• Держава сплачує, пільги учасникам бойових дій 75-відсоткову знижку вартості комунальних послуг, в межах норм; безплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту, безоплатне забезпечення санаторно-курортним лікуванням за висновком лікаря.

• Під час мобілізації держава гарантує, збереження місця роботи, посади, середнього заробітку на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування та форм власності з одночасним отриманням грошового забезпечення військовослужбовця (Закон України “Про військовий обов’язок і військову службу”.

• Чернівецький міський військовий комісаріат проводить набір по мобілізації до Чернівецького прикордонного загону, одночасно нагадуємо, що розмір одноразової грошової виплати особам, котрі призвані по мобілізації та підпишуть контракт складає: сержантам і солдатам – 9744 гривні; прапорщикам – 10962 гривні;офіцерам – 12180 гривень. Військовослужбовці за контрактом можуть тільки добровільно направлятися на Схід України для несення служби вахтовим методом на термін не більше ніж півтора місяця.

• Чернівецький міський військовий комісаріат проводить набір у ході шостої черги мобілізації військовозобов’язаних як (чоловічої так і жіночої статті) віком від 20 до 50 років громадян з медичною фаховою підготовкою, для комплектування підрозділів Збройних Сил України.

• Чернівецький міський військовий комісаріат розпочинає комплектування офіцерами, прапорщиками, сержантами і солдатами окремого гірсько-піхотного полку з місцем дислокації у Чернівцях. Командир полку-Герой України прославлений комбат 128 окремої гірсько-піхотної бригади, підполковник Зубанич Василь Іванович. Служити під командуванням Героя України висока честь для кожного буковинця.

Подробиці у Чернівецькому міському військовому комісаріаті (вулиця Головна, 119).

peredplata