Заступник начальника фіскальної служби Буковини провів виїзний прийом громадян на Сторожинеччині

Заступник начальника фіскальної служби Буковини провів виїзний прийом громадян на СторожинеччиніВчора, 13 серпня, заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Іван Матіос спілкувався із платниками податків Сторожинеччини під час особистого виїзного прийому, який посадовець провів у Центрі обслуговування платників податків Державної податкової інспекції у Сторожинецькому районі.
В ході прийому преставники бізнесу Сторожинеччини піднімали ряд важливих питань, зокрема електронного адміністрування ПДВ, продовження терміну використання реєстраторів розрахункових операцій, подання податкової звітності з ЄСВ через «електронний кабінет платника податків», а також надавали пропозиції щодо зменшення нарахувань на фонд оплати праці. Платники податків виявили велику активність та небайдужість до податкових змін, роботи електронних сервісів та діяльності підприємництва на теренах району загалом. На всі запитання Іван Матіос дав вичерпні фахові відповіді, відзначивши, що саме особисте спілкування платників податків з посадовими особами територіальних органів ДФС у Чернівецькій області є запорукою конструктивного діалогу на взаємовигідних партнерських засадах.
«Основною перевагою особистого прийому є відсутність навіть найменших бюрократичних процедур, адже проблемні питання майже завжди вирішуються в процесі спілкування», – додав заступник начальника фіскальної служби регіону.
Відтак, Іван Матіос провів нараду з працівниками ДПІ у Сторожинецькому районі, під час якої оцінив основні показники роботи колективу, який стабільно та ефективно забезпечує надходження податків до бюджетів. Під час свого виступу, перераховуючи значні позитивні зрушення, було приділено увагу і тим чинникам, які потребують доопрацювання. З таких питань будо дане завдання щодо їх вивчення та негайного усунення.
«Вважаю, що там, де є команда однодумців – там легше виконувати свої обов’язки професійно», – наголосив податківець.

peredplata