\”Беріть – але голосуйте по совісті\” (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)

"Беріть - але голосуйте по совісті" (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО) Сергій Власенко про випадки підкупу виборців. Сьогодні до Чернівців із прес-конференцією завітав відомий український політик, член ВО \”Батьківщина\” Сергій Власенко. Окрім застережень щодо випадків підкупу виборців та заклику усіх громадян бути пильними і голосувати свідомо та з розумом, він також розповів про діяльність \”Батьківщини\”, зокрема про законопроект щодо зниження ренти на природний газ.

Загалом, склалося враження про те, що основним лейт-мотивом зустрічі та й діяльності цього політичного об\’єднання взагалі є критика привладних партій-конкурентів.

Також пан Сергій розповів про критерії відбору кандидатів у депутати на місцевих виборах, які можна грубо підсумувати виразом \”стара шкапа борони не зіпсує\”. Зокрема він зазначив, що в команді опліч з молодими людьми є також старші люди, які мають досвід спілкування з новими обличчями. Кого саме він мав на увазі, Власенко не уточнив, тож сподіваємося, що він не мав на увазі конкретно колишнього прокурора Половинського, якого, нагадаємо, нещодавно згадував представник ГО \”Майдан\” Скорейко як людину, яка переслідувала учасників Майдану та АТО.

Детальніше про виступ Скорейка можете почитати в нашому попередньому матеріалі: \”Майдан\” у Чернівцях люструє списки кандидатів

peredplata