У Чернівцях горіла квартира. Вогнеборцям вдалось врятувати дитину

Минулої доби в Чернівецькій області сталися 2 пожежі.

У Чернівцях горіла квартира. Вогнеборцям вдалось врятувати дитину

Так, у Чернівцях на вул. Федьковича сталася пожежа в квартирі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку. Загорання виникло в одній з кімнат квартири. Пожежу помітили очевидці, які проходили поруч з будинком. Люди відразу зателефонували до Служби порятунку 101.

На місце події було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. На пожежі виникло сильне задимлення, тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. Рятувальники зайшли в квартиру для проведення пожежної розвідки, в ході чого виявили всередині дитину, дівчинку 2005 року народження. Вогнеборці допомогли їй вийти на вулицю, ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення полум’я по будинку. Вогнем знищено частково покрівлю та перекриття, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ще одна пожежа сталася в господарській будівлі у селі Буденець Сторожинецького району. Оскільки сама будівля була дерев’яною, вогонь швидко поширювався по будівлі. Також існувала загроза перекидання полум’я на розташований поруч житловий будинок. Рятувальники міста Сторожинець та місцева пожежна команда села Чудей, які виїжджали на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

peredplata