Сокирянську виправну колонію № 67 відвідав прокурор Чернівецької області Микола Якимчук

27жовтня 2015 року з робочим візитом Сокирянську виправну колонію відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області (№67) відвідалипрокурорЧернівецької області Державний радник юстиції 3 класу Якимчук Микола Костянтинович, начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури Чернівецької області старший радник юстиції Сирбу Аурел Васильович,прокурор Сокирянського району молодший радник юстиції Руснак Петро Анатолійович, старший прокурор прокуратури Сокирянського району з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень юрист третього класу Сторчак Андрій Володимирович та виконуючий обов’язки начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Громик Богдан Вікторович.
Під час візиту, у супроводі начальника виправного закладу полковника внутрішньої служби Геннадія Миколайовича Мартинюка та його заступників було здійснено обхід житлових приміщень відділень соціально-психологічної служби, арештного дому, сектору максимального рівня безпеки, дільниці посиленого контролю, дільниці соціальної реабілітації, їдальні для засуджених, медичної частини, клубу та бібліотеки, православного храму та молитовного будинку установи. Здійснено обхід виробничих об’єктів підприємства установи, поспілкувалися із засудженими безпосередньо на їх робочих місцях. Відвідали гірничий цех, де ознайомились з підземними умовами праці засуджених.
Також під час візиту представники прокуратури ознайомилися з умовами, які створені для засуджених в установі, щодо доступу до глобальної мережі Інтернет танадання телефонних переговорів.
На завершення свого візиту представниками прокуратури було проведено прийом засуджених з особистих питань.
За результатами обходу установи скарг на умови утримання від засуджених, які відбувають покарання в установі не поступало.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata