У Чернівцях власників разом із вихованцями вдруге запрошують на безкоштовні курси дресури собак

«Ось це виховання!» – такими словами із всім відомої дитячої пісні можна сміливо охарактеризувати чотирилапих улюбленців, які пройшли безкоштовні курси дресури собак у Чернівцях протягом жовтня.

Головним завданням, яке переслідували організатори занять, було навчити власників правильно поводитись зі своїми вихованцями, а також розвинути в них культуру відповідальнішого ставлення до братів наших менших.

Так всі учасники були розділені на 2 групи: молодшу (до 1 року) та старшу (більше 1 року) у зв’язку із наявністю суттєвих відмінностей у дресируванні щенят та дорослих собак. Набагато легше навчати малюків, адже вони швидко засвоюють нову інформацію та з радістю виконують команди. Ну а дресура дорослих чотирилапих вимагає додаткових зусиль, адже тваринка приступає до занять із вже сформованим характером, усталеною системою відносин із оточуючим світом та власними особливостями поведінки.

Однак всі учасники курсів проявили високий рівень дисциплінованості та відповідальності й завдяки старанній роботі, слушним порадам та професійним консультаціям кінолога помноженими на власне велике бажання досягли нового вищого рівня у спілкуванні із улюбленцями, їх керованості та послуху.
По закінченню десяти занять власники та їх вихованці отримали такі необхідні навички у вивченні та відпрацюванні основних команд й були заслужено нагороджені відзнаками «Слухняний собака».

Проведенню таких курсів завдячуємо Європейському Союзу, який надав грант у 624214,72 євро (еквівалентно 7392598,64 гривням) на виконання міжнародного проекту код MIS-ETC: 1537 «Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами», одним із переліку заходів якого якраз і є реалізація таких безкоштовних занять.

Однак організатори вирішили не зупинятись на досягнутому й оголосили про новий набір 20 учасників, які зможуть теж абсолютно безкоштовно зайнятися дресурою своїх улюбленців разом із кваліфікованим кінологом. Для цього лише необхідно зателефонувати та зареєструватись за номером: +38(050)7858195 або заповнити відповідну форму в Інтернеті (шукайте її в соцмережах «ВКонтакті» та «Facebook» в групі «Захист тварин в місті Чернівці»).
Поспішайте, адже кількість місць обмежена!

peredplata