До Чернівців завітає луганська письменниця з романом про долю жінок-заробітчанок

До Чернівців завітає луганська письменниця з романом про долю жінок-заробітчанокМолода українська письменниця Євгенія Сенік презентує роман \”Країна У або казки чужим дітям\”

В Чернівці Євгенія завітає в рамках туру Україною, який вона розпочала у Львові на Форумі видавців. На деякий час зустрічі з читачами припинилися через поїздку молодої письменниці на схід. Та тепер вона знову повертається у звичний рух, наступне місто – Чернівці, 26 листопада. Щоправда цього разу допрем’рне читання, у силу нового досвіду, перетворюється у «Творчі розмови» про «казки» наші та чужі, справжні та штучно створені.

Ще не виданий роман «Країна У або казки чужим дітям» розкриває сутність молодих жінок-заробітчанок, які за волею долі змушені поїхати за кордон. Про емоції однієї з таких жінок письменниця розповідає у тексті шляхом емоційного сприйняття і передання максимально зрозуміло-наближеною мовою.

Поспілкуватися з молодою письменницею можна буде 26 листопада за такими адресами:

14:30 – філологічний факультет ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 6 корпус, 66 аудиторія
18:00 – Кав’ярня на розі (вул. Університетська, 17)

У книжковому багажі авторки є не один текст, який написаний не лише на Батьківщині: новели “Сповідь”, “Та, що стукає стиха” (альманах “Крила”, Луганськ, 2010); – Роман “Країна У, або казки чужим дітям” (місце написання: Німеччина, участь у конкурсі “Коронація слова”); – Роман “Przepraszam, навчи мене мовчати” (видавництво “Крок”, Тернопіль, 2014); – Збірка короткої прози “Письмовий стіл” (видавництво “Крок”, Тернопіль, 2015); – Поезія, есеї для соціально-культурного журналу “Просто неба” (Львів, 2010-2015рр.); – Робота над романом “Будинок із сірників” (Швейцарія, Україна; 2013- 2015рр.).

peredplata