Завтра в Чернівцях обиратимуть студента року

Завтра в Чернівцях обиратимуть студента рокуЗмагатися за почесне звання будуть 14 студентів з 12 навчальних закладів міста

Завтра з нагоди Міжнародного дня студента в палаці \”Академічний\” відбудеться XIV загальноміський конкурс «Студент року 2015». У конкурсі візьмуть участь 14 переможців вибіркових турів, які відбулися раніше на базі навчальних закладів міста. Зокрема, до фіналу увійшли студенти з індустріального, політехнічного та економіко-правового коледжів, Буковинського університету, а також ЧНУ, БДМУ і БДФУ.

Змагатися за звання кращого студента учасники будуть у низці конкурсів серед яких окрім традиційного представлення та конкурсу талантів будуть такі тури як «Фотогазета» та «Країна, яку будуємо ми…!». Як повідомляють у прес-службі Чернівецької міської ради, організаторами конкурсу є відділ у справах сім’ї та молоді міської ради, Чернівецький міський центр соціальних служб для молоді, Чернівецький міський студентський парламент та Студентська рада Буковини.

Початок конкурсу – о 16:30

Минулорічними номінантами конкурсу стали студентка ЧНУ Наталія Ченківська та Христина Алергуш, яка навчається у фінансово-економічному коледжі БДФЕУ.

peredplata