35-річного чернівецького \”гопника\” нарешті знайшли і утримують під вартою

35-річного чернівецького "гопника" нарешті знайшли і утримують під вартою35-річний чернівчанин обґрунтовано підозрюється у вчинені двох грабежів та двох крадіжок.

Як повідомляють правоохоронці, в результаті проведення ряду оперативно-пошукових заходів, в тому числі і відпрацювання раніше осуджених за скоєння аналогічних злочинів, працівникам Шевченківського відділення поліції врешті вдалося знайти зловмисника, який підозрюється у низці майнових злочинів. На рахунку у зловмисника дві крадіжки та два грабежа. Зловмисник викрадав дорогі телефони та окуляри з автівок, а також 49-річному мешканцю обласного центру, на одній із вулиць Чернівців, зловмисник пригрозив застосувати фізичне насильство, якщо той не віддасть йому мобілку та 350 гривень. В іншого містянина грабіжник зірвав золотий ланцюжок прямісінько з шиї.

Наразі, за словами правоохоронців, вони зібрали достатньо доказів, які підтверджують вину чернівчанина. Також зловмисника впізнали потерпілі, у яких останній відкрито забирав речі, отож йому оголосили про пізодру та у скоєнні злочинів. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Проте наразі слідство в даній справі ще триває – правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Джерело: Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області

peredplata