Чернівецький драмтеатр презентує до свят нову музичну виставу для дітей

Автор вистави – сучасний український драматург Олександр Мірошниченко, відомий під псевдонімом – Олександр Вітер, м.Київ. Художник-постановник – художниця зі Львова (автор сценографії до вистави «Срібний павук», «Малюк») Наталія Тарасенко. Музику написала відомий чернівецький композитор та аранжувальник, автор численних мистецьких проектів, хормейстер театру – Оксана Первова-Рошка. Балетмейстер-постановник – Василь Гринюк.
У ролях: Дмитро Леончик, Петро Мегера, Назар Кавулич, Андрій Топорівський, Оксана Коновей, Марічка Романова, Марина Піта, Ксенія Король, Наталія Губко, Вадим Глазнєв.

Маленький бегемотик у розпачі – його апетит десь пропав і він ніяк не може його знайти. А батько каже, що без апетиту – маленькому бегемотику ніколи не стати справжнім великим бегемотом. Що ж робити нашому герою? Як знайти отой чудернацький «апетит»? Хто знає, як він виглядає? Може вовк-слідопит чи полохливий їжачок, а може маленьке черепашеня знає і допоможе знайти? Запрошуємо усіх дітей допомогти нашому бегемотику стати справжнім великим бегемотом!
Чекаємо найменших глядачів та їхніх батьків 19 та 20 грудня о 12:00 год., а також 1, 2, 10 та 24 січня.

І ще один сюрприз підготувала Театральна студія для дітей та молоді, яка вже третій рік діє при театрі. 4-го січня глядачі зможуть побачити шкільну фантазію «У пошуках піратських скарбів» (автор і режисер – засл. арт. України Людмила Скрипка).

Нагадуємо, що З 1-го по 10-те січня щодня у театрі вистави для дітей о 10:30 та 13:00, а також вечірні вистави для дорослих о 18:30.
Перед початком казок на дітлахів чекає розважальна програма зі Снігуркою та Дідом Морозом.

peredplata