На Буковині затримали прикордонника \”на гарячому\”

Державна прикордонна служба продовжує комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Дана робота також направлена на виявлення осіб, в тому числі серед персоналу відомства, які можуть бути причетними до незаконної діяльності та зловживають своїм службовим становищем.

На Буковині затримали прикордонника "на гарячому"

Так, учора в рамках цих заходів, на Буковині прикордонники мобільної застави «Чернівці» Чернівецького загону затримали кілька тисяч пачок сигарет та військовослужбовця, який намагався незаконно переправити їх до Румунії. Порушника затримали близько 22-ї години під час спроби подолання ним загороджувального паркану, за попередньою інформацією, яка надійшла від оперативних підрозділів загону. Як з’ясувалося, затриманий військовослужбовець був нещодавно мобілізований до лав прикордонного відомства. Про це інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Порушника та вилучені сигарети у кількості майже 2 тисячі пачок доставлено у відділ прикордонної служби. Товар передадуть представникам ДФС у Чернівецькій області.

Про факт затримання військовослужбовця повідомлено військову прокуратуру Чернівців та підготовлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем).

peredplata