Програма Новорічно-Різдвяних заходів у Чернівцях

З 19 грудня по 20 січня на Соборній площі діє Різдвяний ярмарок, на якому чернівчани та гості міста мають змогу придбати сувеніри, новорічні подарунки, іграшки, дитячі цікавинки, смачну випічку та вишукані кондитерські фантазії, різдвяні гарячі напої, солодощі й різноманітні смаколики.
Соборна площа
1 січня з 1.00 до 14.00 – святкові новорічні вітання «Новорічна феєрія» – концертно-розважальна програма за участю творчих колективів музичних шкіл міста.
2 січня о 14.00 – «Зачарований час» – театралізована концертно- розважальна програма за участю аматорських колективів Будинку культури творчої молоді «Автограф»
3 січня о 14.00 – «Новорічні пригоди Фіксиків» – розважально-ігрова програма для дітей за участю колективів Центру дозвілля дітей та юнацтва парку ім. Ю.Федьковича
7 січня о 14.00 – «Прийшла коляда на переддень Різдва» – концертна програма за участю аматорських колективів Центрального Палацу культури та Будинку культури мікрорайону «Роша»
8 січня о 14.00 – «Весела в нас зима, веселішої нема!» – конкурсно-розважальна програма за участю колективів Будинку фольклору «Роша-Стинка» та клубу мікрорайону «Цецино».
9 січня о 14.00 – «Гра у казку під ялинкою» – театралізована конкурсно-розважальна програма за участю колективів Будинку естетики та дозвілля
10 січня о 14.00 – «Новий рік в дорозі – подаруночки на порозі» -розважально-ігрова програма за участю колективів міського культурно-просвітницького центру
14 січня о 14.00 «Защедруймо усім світом» – святкова програма народних аматорських колективів клубних закладів міста
Центральний Палац культури (Театральна площа, 5)
2-5 січня об 11.00, 13.00 «Новорічно-різдвяна мандрівка» – вистава-казка
8-10 січня о 12.00, 14.00 – «Ялинка вогниками сяє» – театралізоване свято
Центральний парк культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка (вул. Садова, 1)
1- 5 січня о 13.00 – «У сяйві новорічної ялинки» – культурно-розважальна програма (атракціонний комплекс)
7 січня о 13.00 – «З колядою йдемо» – концертно-розважальна програма (атракціонний комплекс)
КП «Парк «Жовтневий»
5 січня о 14.00 – «Новорічні забави» – культурно-розважальна програма для дітей

Прес-служба Чернівецької міської ради

peredplata