Маріупольські школярі відпочивають на Буковині

Співробітники Управлінь Служби безпеки України в Чернівецькій та Донецькій областях організували відпочинок на Буковині п’ятнадцятьом дітям з Маріуполя.
Школярі відвідують Західну Україну вперше, але кажуть, що тут їм сподобалося з перших годин перебування. Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

«Дуже позитивні враження, все подобається, – розповідає одинадцятикласниця маріупольської школи № 42 Інна Буркут. – Ми вже встигли покататися на сноутюбах, погратися в сніжки, спробувати страви смачної буковинської кухні. У нас насичена програма: ще мають бути екскурсії та фестиваль Маланки. Хочемо подружитися зі своїми однолітками».

Проживають діти у відпочинковому комплексі, який надає багато зимових розваг. Вони відвідали також столицю Буковини – Чернівці, де під час екскурсій ознайомилися з історією краю, його традиціями і неповторним колоритом. У планах зустрічі зі своїми ровесниками – учнями чернівецьких шкіл.

«Ми дуже вдячні керівництву Управлінь Служби безпеки України в Чернівецькій та Донецькій областях за таку можливість, – каже завуч маріупольської школи № 42 Тетяна Сєрова. – Ми всі вперше в Західній Україні і на Буковині зокрема, тож прагнемо максимально ознайомитися з цим краєм і поспілкуватися з місцевими мешканцями. Всі наші діти дуже задоволені».

peredplata