У ЧЕРНІВЦЯХ ПРОЙШЛИ «КОЛІЗЕЇВСЬКІ» СПАРИНГИ

До боксерського клубу «КОЛІЗЕЙ» на бойову практику цієї суботи з’їхалось біля півсотні юних спортсменів. Окрім вихованців трьох місцевих клубів помахати кулаками до Чернівців приїхали боксери з Кам’янець – Подільського та Вашківців. Попри дружній характер заходу, дух суперництва взяв верх і бої заточились не на жарт. Серйозного старту вже на початку спарингів задали своїм виступом наймолодші учасники змагань восьмилітні Дмитро Рудомьотов та Микита Марков, які не дивлячись на брак досвіду, затято боролись за перемогу. Достойний рівень боксерської тактики та фізичної підготовки продемонстрував «колізеївець» Марк Мельник, змусивши тренера свого суперника зупинити бій вже на другому раунді.
Нелегкою видалась участь і юної боксерки Оксани Неткачової – у важкому і виснажливому двобої з діючою чемпіонкою України чернівчанці забракло сил і перемога залишилась на стороні суперниці. «У бойовій практиці і поразки, і перемоги додають боксеру досвіду, можливості випробувати власні сили у боях із суперниками різного рівня підготовки, порівняти свій розвиток та відчути свої слабкі місця, – коментує змагання тренер боксерського клубу «КОЛІЗЕЙ» Олександр Погодін, – Тому для мене, для моїх вихованців та для юнаків з інших боксерських клубів це гарна нагода покращити свої професійні якості, відпрацювати власну тактику або ж навіть відкрити для себе нові навички ведення бою».
Окрім напрацювань бійцівського досвіду цього разу старшим спортсменам випала нагода спробувати себе у ролі бокових суддів – вправно рахувати очки та виносити справедливий вирок на практиці навчав відомий місцевий рефері Василь Цуркан.

peredplata