Акція \”ведмежа блокада\” продовжилась із політичним підтекстом

Акція "ведмежа блокада" продовжилась із політичним підтекстомБлокування російських фур продовжилось за ініціативи однієї із політичних партій

26 лютого, після відновлення транзитних вантажних перевезень між Україною та Росією, партія \”Свобода\” заявила про відновлення акції з блокування російських фур біля прикордонних постів нашої держави. Відновили \”блокування\” і в Чернівецькій області – намет цієї партії стоїть біля пункту пропуску \”Порубне\”, і в ньому позмінно чергують місцеві партійці. Проте, як повідомляють в Чернівецькому обласному осередку партії, їхнім завданням є не стільки блокування як спостереження та моніторинг кількості та маршруту пересування російських вантажівок. Вони не перекривають дорогу та не використовують жодних силових методів – лише ведуть облік фур та розмовами намагаються переконати російських водіїв розвертатися та їхати назад в Росію. Свободівці стверджують, що їхня акція є безстроковою і всеукраїнською. Подібне блокування відбувається наразі в Львівській та Волинській областях.

Натомість ГО \”Карпатська січ\”, яка була ініціатором попередньої акції – \”ведмежої блокади\” – поки що ніяких заходів з цього приводу не здійснює. Проте не перестає анонсувати про \”більш дієві та рішучі методи\”, які мають на меті прибрати увесь без винятку російський бізнес з території України.

peredplata