Оприлюднено проект змін до декларації екологічного податку

Чернівецька ОДПІ звертає увагу платників екологічного податку, що 28 березня 2016 року ДФСУ оприлюднила проект Наказу „Про затвердження Змін до форми Податкової декларації екологічного податку”.
Як зазначено у пояснювальній записці, метою проекту є приведення у відповідність із нормами Податкового кодексу додатка 4 декларації екологічного податку .
Нагадаємо, що відповідно до формули обчислення суми екологічного податку, встановленої п. 249.7 ПКУ, при визначенні податкових зобов’язань з екологічного податку за накопичені у сховищах радіоактивні відходи застосовується коригуючий коефіцієнт. Проте додаток 4 не містить зазначеного коефіцієнта.
Таким чином, проектом Наказу пропонується доповнити Додаток 4 коригуючим коефіцієнтом (нові рядки у Додатку 4 – 4.2.1.2.4, 4.2.2.2.4, 4.3.1.2.4 та 4.3.2.2.4).
Зауваження і пропозиції до проекту можна надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації проету на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, електронну – avitenko@sfs.gov.ua, на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.
Відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ

peredplata