„Телефон довіри\” в органах державної фінансової інспекції

 „Телефон довіри" в органах державної фінансової інспекціїТелефон довіри є одним із засобів забезпечення зворотного зв\’язку органів державної фінансової інспекції з громадськістю.

Основними завданнями функціонування „телефону довіри\” є:

– надання роз\’яснень щодо повноважень органів державної фінансової інспекції;

– фіксація повідомлень про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна об\’єктами, підконтрольними органам Держфінінспекції (бюджетними установами, державними чи комунальними підприємствами або державними цільовими фондами);

– фіксація повідомлень стосовно неправомірних дій та рішень службових осіб органів Держфінінспекції при здійсненні ними своїх повноважень.

Зворотний зв\’язок органів Держфінінспекції з громадськістю за допомогою „телефонів довіри” забезпечується щодня (крім вихідних та святкових днів) з 09 до 18 години (у п\’ятницю з 09 до 16 годин 45 хвилин).

Діючі номери „телефонів довіри\”: Держфінінспекції в Чернівецькій області (0372) 52-01-92, Держфінінспекції України (044) 425-38-18.

Отже, за цими телефонами може зателефонувати кожен громадянин нашої області, задати питання або проінформувати Держфінінспекцію в області про
можливі порушення.

peredplata