Клієнти ПриватБанку допомогли в закупівлі медичного обладнання для Чернівецької обласної дитячої лікарні

Клієнти ПриватБанку з усієї України зібрали більше 215 тисяч гривень на необхідне медичне обладнання для Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

Передача медичного устаткування, яке було закуплене завдяки зусиллям банкірів та клієнтів-філантропів ПриватБанку, відбулася 8 липня. Серед необхідного обладнання для лікування дітей, були закуплені зокрема такі життєво-необхідні прилади загальну суму 215 700, 54 грн.

“В рамках проведених консультацій з чернівецькими лікарями, ми провели закупку саме того обладнання, в я кому є життєво необхідна потреба, – зазначив керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку Євген Маховіков. – Я не перестаю приємно дивуватися українською нацією, яка своєю небайдужістю дозволяє втілювати в життя безліч благодійних проектів по всій країні. І я впевнений, що завдяки закупленому обладнанню, буковинські медики зможуть підняти якість дитячої медицини на ще вищий рівень”.

​“Нам подарували два сучасних мікроскопи, які будуть використовуватися у лабораторіях, два 12-канальних електрокардіографи. Також у кардіологічному відділенні, де лікуються дітки з захворюваннями серцево-судинної системи, нарешті буде холпер – прилад, який використовується для виявлення порушень серцевого ритму, – розповідає Микола Чепіль, головний лікар обласної дитячої лікарні. – Серед благодійної допомоги від «ПриватБанку» – датчик УЗ-діагностики, який дасть змогу виявляти захворювання у найменших пацієнтів – віком від одного дня. Я щиро вдячний кожній людині, кожному небайдужому та колективу ПриватБанку за кожну гривню, яка була перерахована у благодійний фонд на ці прилади, яких ми дуже потребували”.

ПриватБанк закликає всіх бажаючих приєднатися до благодійної програми “Допомагати просто!”, адже навіть невеличкий внесок допоможе врятувати чиєсь життя. Кожен бажаючий може прийняти участь в благодійній програмі “Допомагати просто”, зробивши внесок в будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні, в Інтернет-банку або мобільному додатку Privat24. Допомогти просто зараз можна також надіславши SMS на номер 10060 із текстом BLAGOXX+YYYY, де ХХ – сума допомоги, YYYY – останні чотири цифри номера картки, з якої відбудеться переказ коштів. Кожна з перерахованих гривень дійде до свого одержувача, а всі, хто перерахує кошти, обов\’язково отримають звіт про їх використання на e-mail або в SMS.

Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” було засновано в 2010 році, і з того часу вже було зібрано майже 35 млн грн пожертв від українських філантропів. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку дітей-сиріт і тяжкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф і програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання. Всю інформації про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

peredplata