Прикордонники Чернівецького загону підсумували результати служби за І півріччя 2016 року

Прикордонники Чернівецького загону підсумували результати служби за І півріччя 2016 рокуДнями в управлінні Чернівецького прикордонного загону відбулась підсумкова нарада, за участі керівництва та персоналу загону. Охоронці кордону проаналізували результати оперативно-службової діяльності у першому півріччі поточного року.

Зокрема, йшлося про те, що з початку року, в пунктах пропуску Чернівецького прикордонного загону відбулося певне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом, у 1 півріччі 2016 року, через державний кордон було пропущено майже 2 мільйона осіб, це на 25% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Під час здійснення паспортного контролю співробітники прикордонного загону неодноразово виявляли громадян, які намагались перетнути кордон за чужими та підробленими паспортними документами. Підрозділами охорони кордону затримано у 7 випадках 20 незаконних мігрантів, основну категорію з яких складали вихідці з Афганістану, Пакистану, Бангладешу, тощо. Крім того, у першому півріччі цього року, затримано 20 одиниць зброї та 64 боєприпаси.

Самостійно та у взаємодії з іншими правоохоронними органами у 139 випадках припинено спроби незаконного переміщення через державний кордон понад 430 тисяч пачок сигарет, на суму близько 5 мільйонів гривень. До адміністративної відповідальності притягнуто 631 особу, на яку накладено штрафів на суму понад пів мільйона гривень – інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

peredplata