Співачка Руслана власноруч перенесла музичну студію на висоту 1500 м

Руслана, котра продовжує серію експедицій в Карпатах, не перестає підтверджувати звання «української амазонки». На цей раз співачці вдалося неможливе – вона власноруч перенесла свою музичну студію на висоту 1500 м.

Співачка Руслана власноруч перенесла музичну студію на висоту 1500 м

«Я зараз знаходжуся в Карпатах і влаштовую тут досить складні музичні квести. Експериментую на собі в горах з карпатськими автентичними техніками співів. Продовжую досліджувати карпатські феномени – метамузику. Мій чоловік, професійний музикант і звукорежисер, майже не вірив в те, що це можливо, однак мені вдалося! Я поставила всі свої найдорожчі лампові мікрофони. Зокрема, на гору з собою я підняла шість камер і чотири мікрофони. Всю цю студію ми підняли на гору втрьох», – розповіла Руслана.

Співачка зазначила, що знайшла в скелях найкраще акустичне місце і розпочала запис: «Найкраще мені співалося після того, як в мене над головою (вже традиційно) тричі прогримів грім – мої хвилясті мелодії стали різко ламаними. Ось така в мене музична ініціація для опанування древніх автентичних вокально-танцювальних технік Карпат. Я із захопленням кажу, що моя студія опинилася на висоті 1500 м, і з ще більшим захопленням кажу, що на вершині найкрутіше співати в грозу, хоч, на жаль, вона і перервала мій запис, оскільки занадто дорогі мікрофони».

peredplata