На Буковині провели День відкритих дверей для студентів Чернівецького національного університету

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області тривалий час співпрацює із кафедрою практичної психології Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича.

На Буковині провели День відкритих дверей для студентів Чернівецького національного університету

Неодноразово студенти-психологи беруть участь в організації та проведенні психологічних тренінгів для фахівців Фонду в області, а також проходять навчальну практику. З метою інформування студентів першого курсу кафедри практичної психології про основні завдання та функції Пенсійного фонду для них провели День відкритих дверей.

Аби більше дізнатися про історію розвитку пенсійної справи, діяльність органів Пенсійного фонду, студенти відвідали міні-музей «Тепер це наша історія…», який функціонує у приміщенні Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

Під час зустрічі начальник управління персоналу Світлана Кружкіна ознайомила присутніх із умовами прийому на роботу в органи Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, розповіла про процедуру проходження конкурсного відбору на вакантну посаду, окреслила перспективи, що матиме молодий спеціаліст на роботі в органах державної служби.

peredplata