Завтра на Калинівському ринку працюватиме виїзний флюорограф

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, задля покращення раннього виявлення хворих на цю недугу, за організації КМУ «Обласний центр здоров’я», КМУ «Чернівецький обласний протитуберкульозний диспансер», ЧОО «Товариство Червоного Хреста» та за сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА для працівників та відвідувачів КП МТК «Калинівський ринок» буде проводитись безкоштовне флюорографічне обстеження. Про це інформує Чернівецький обласний центр здоров’я Чернівецький ОЦЗ.

Крім того, всі охочі зможуть пройти консультацію висококваліфікованих лікарів-фтизіатрів, дізнатись про методи запобігання захворюванню на туберкульоз, отримати інформацію щодо особливостей ведення здорового способу життя та впливу шкідливих звичок на збільшення ризику інфікування мікобактерією туберкульозу, одержати цікаві санітарно-освітні бюлетені.

В ході акції також буде проведене анкетування населення області щодо обізнаності з основ профілактики та протидії туберкульозу.

Акція відбуватиметься завтра, 24 березня, на території КП МТК «Калинівський ринок» (Львівська стоянка, 3 сектор ринку). Час проведення з 9.00 до 14.00.

peredplata