Чернівчани благають депутата доробити 100 м дороги, бо ламають ноги

Багато виборців підтримали Назара Мокловича як члена української партії «Свобода» депутатом до міської ради, надіючись на поміч у розв`язанні наших нагальних проблем виборчого округу № 18, на якому я живу. До округу належать вулиці Байкальська, Варшавська, Верховинська, Вишнева, Ярослава Галана, Горобинова, Грибна, Юрія Дрогобича, Заводська, Каштанова, Кленова, Антона Клима, Коломийська (№№2, 9- 9Б), Миколи Кузнецова, всі Залізничні провулки та інші.

Роботи чимало для депутата, бо багато проблем у людей. Але люди йдуть до мене. На моє прохання міський голова Олексій Каспрук відремонтував частину вулиці, однак ще потребує ремонту 100-метрова ділянка вулиці Мошинської біля двоповерхового будинку № 12 А. Торік обіцяли зробити згадані 100 м. Там яма на ямі, легкові машини не можуть уже проїжджати. Через ці глибокі ями таксисти відмовляються везти пасажирів на провулки Залізничні, котрих аж вісім. Я один не можу все „виходити” в міській раді – здоров`я не вистачає.

Тому й подумав, що ліпше б депутат Моклович зайнявся дорогами на своєму окрузі, щоб люди ноги не ламали. І пенсіонери подякували б йому, котрі хворими ногами ходять по бездоріжжю на палицях. Ліпше б він замість дурної фронди звернувся до Олексія Каспрука з турботою про своїх виборців. Якщо Каспрук послухав мене, то й депутата послухав би й допоміг розв`язати нашу проблему. Тим більше, що й інші люди зверталися за поміччю до нього.

Володимир ЦЬОМКО,
громадський активіст
за матеріалами газети «Відродження»

peredplata