У Чернівцях горіли склади по пров. Складському

У Чернівцях горіли склади по пров. Складському20 листопада у місті Чернівці горіла складська будівля на пров. Складському. Повідомлення про пожежу надійшло о 23:23 від охоронця, котрий помітив сильне задимлення. Про це інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Швидкому поширенню полум’я сприяло те, що всередині будівлі зберігалось чимало речей. За нетривалий час вогонь охопив усю споруду та перекинувся на покрівлю гаражів, розташованих поруч. Для ліквідації пожежі на місце події було направлено 2 відділення Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Прибувши на місце події та оцінивши ситуацію, вогнеборці запросили допомогу, тому о 23:28 до місця виклику додатково було направлено 4 відділення державних пожежно-рятувальних частин № 2 та № 1.

Через сильне задимлення під час гасіння пожежі рятувальникам довелося працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. О 00:35 пожежу було локалізовано та о 04:40 ліквідовано. Її площа склала 500 кв.м.

До ліквідації пожежі від УДСНС залучалося 28 чоловік особового складу на 7 одиницях техніки. У результаті вогнем було знищено покриття складської будівлі та речі, що зберігались всередині, покриття 5-ти гаражів. Завдяки діям вогнеборців від полум’я вдалось врятувати 3 автомобілі із гаражів. Причина пожежі встановлюється.

peredplata