У ФІСКАЛЬНІЙ СЛУЖБІ БУКОВИНИ ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ПІДГОТУВАЛИ ІНФОРМАЦІЙНІ БРОШУРИ

Відтак, в першій брошурі акцент зроблено на питаннях, які стосуються порядку оподаткування спадщини (подарунку) податком на доходи фізичних осіб. Зокрема, за якою ставкою оподатковується спадщина в тих чи інших випадках, хто відноситься до членів сім’ї першого та другого ступеня споріднення. Також, хто з громадян зобов’язаний сплатити військовий збір та подавати декларацію про майновий стан і доходи при отриманні спадщини.

Друга брошура містить актуальні питання – відповіді щодо використання електронних цифрових ключів. Відтак, в даній брошурі платники можуть дізнатись як перевірити статус сертифіката ЕЦП (чинний, заблокований, скасований), які дії підписувача, якщо він втратив (пошкодив) особистий ключ або забув пароль захисту особистого ключа та ін.

Електронна версія розміщена на офіційному порталі «Територіальна органи ДФС у Чернівецькій області» у рубриці «Брошури та листівки» за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/listivki-ta-broshuri/318476.html та http://cv.sfs.gov.ua/listivki-ta-broshuri/318478.html.

peredplata