На Буковині до кінця дня енергетики повинні відновити електропостачання всіх знеструмлених населених пунктів

На Буковині до кінця дня енергетики повинні відновити електропостачання всіх населених пунктів, які були знеструмлені через негоду. Таке завдання поставив голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних відомств центральних органів виконавчої влади голові правління ПАТ «Чернівціобленерго» Олексію Шекеті, повідомляє прес-служба ОДА.

Нині залишаються знеструмленими 76 населених пунктів області. Найбільше постраждали чотири райони – Хотинський, Герцаївський, Глибоцький та Новоселицький. Як повідомив на апаратній нараді голова правління ПАТ «Чернівціобленерго» Олексій Шекета, станом на ранок 9 квітня працює 40 ремонтних бригад у посиленому режимі, які ліквідовують несправності, задіяно 37 одиниць техніки. Крім того, за його словами, будуть залучені до ліквідації пошкоджень працівники з сусідніх районів.

Олексій Шекета запевнив, що до кінця сьогоднішнього дня електропостачання у селах та містах області відновлять. Енергетики звертаються до громадян ні в якому разі не намагатися самотужки відновити електропостачання, не наближатися до трансформаторних підстанцій та обірваних дротів на відстань 10 метрів.

peredplata