Двадцять великих підприємств Буковини вступили до Федерації роботодавців України

До складу Федерації роботодавців Чернівецької області увійшли 20 великих підприємств регіону. Рішення про прийняття підприємств було прийняте 5 квітня 2012 року під час засідання правління організації роботодавців Чернівецької області.

Новими членами організації стали: ТзОВ «Техно Плюс», Тзов «Тех-Буд Сервіс», «Техно-Інвест», «Техно С»,«Техно-західна нафтова група»,«Західна нафтова група –Техно –нафта», ВАТ «Чернівецький хімічний завод», ТОВ ВКФ «Балакком», ТОВ «Родничок», ТОВ «Боянівка», ПП «Колос» та «Компанія Болена», КП «Водоканал», а також державні підприємства «Берегометське лісомисливське господарство», «Хотинське лісове господарство», «Путильське лісове господарство», «Сокирянське лісове господарство», «Сторожинецький лісгосп», «Чернівецький лісгосп» та міське комунальне підприємство «Чернівцітеплоенерго».
У зустрічі з керівниками підприємств взяли участь генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Георгій Галиць, голова обласної ради Михайло Гайничеру, а також керівники галузевих обласних, міських та районних організацій роботодавців, керівники підприємств.
Процес приєднання до руху роботодавців нових підприємств Чернівецького регіону триває.
Вступ підприємств до Федерації роботодавців активізувався після зустрічі бізнесменів з Головою Федерації роботодавців України Дмитром Фірташем 9 лютого 2012 року. «Бізнесу потрібна сильна позиція у владі. Тому важливо збудувати сильну Федерацію роботодавців. Вона повинна будуватись з усіх нас – з малого, середнього і великого бізнесу», – сказав Дмитро Фірташ під час зустрічі з бізнесменами у Чернівцях.
Голова Федерації роботодавців України планує провести зустрічі з бізнесменами у всіх регіонах України. Протягом лютого-березня Дмитро Фірташ провів зустрічі з підприємцями у Чернівцях, Черкасах, Львові та Сімферополі.

peredplata