Руслана очікує від Чернівців чергового рекорду

Народна артистка України Руслана Лижичко сьогодні відвідала наше місто в рамках підготовки до свого Всеукраїнського шоу «Вболівай з найкращими».

Зранку Руслана вже встигла поспілкуватися із заступником Чернівецького міського голови Олександром Паскарем, головою обласної державної адміністрації Михайлом Папієвим та привітати з переобранням ректора Чернівецького національного університету Степана Мельничука. Крім того, вона прогулялася вулицями міста, в яке, зізналася, щиро закохана і вважає його майже рідним. «Ваші Чернівці – це просто Європа! Я дуже люблю тут гуляти, дуже рада бачити посмішки на обличчях людей, і взагалі – такі відкриті, добрі обличчя… Мені тут надзвичайно подобається!» – зауважила Руслана.

Також співачка в обідню пору завітала і на Центральну площу міста, щоб побачити на власні очі найбільшу арт-інсталяцію України до ЄВРО-2012. «Футбольна квітка» викликала у неї щирий захват. Зірка мусила зізнатися, що нічого подібного раніше не бачила і позаздрила чернівецьким вболівальникам, які матимуть змогу у такий спосіб щодня надихатися на потужну підтримку Єврочемпіонату. Відтак Руслана висловила сподівання, що фан-підтримка Чернівців в рамках її туру «Вболівай з найкращими» буде справді рекордною. Репетиція Руслани з її чернівецькою командою відбудеться сьогодні, 23 травня, о 17 годині в залі ДЮСШ по вул.Стасюка. Саме ж шоу заплановане на 27 травня на Соборній площі міста.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю ЧМР.

peredplata