В Чернівцях проведено планові антитерористичні навчання

В Чернівцях проведено планові антитерористичні навчання24 травня в Чернівцях регіональною координаційною групою Антитерористичного центру СБ України в рамках плану підготовки до «Євро-2012» проведено планові тактико-спеціальні навчання з боротьби з тероризмом. Спільно зі співробітниками спецслужби в них взяли участь представники місцевих органів влади, правоохоронних органів, військових формувань та рятувальних служб краю.

Основною метою навчань була перевірка готовності до спільних дій в екстремальних умовах, відпрацювання тактики здійснення спеціальних антитерористичних заходів, удосконалення координації взаємодії та формування у задіяного особового складу відповідних морально-бойових і психологічних якостей.

Навчання проходили на об’єкті підвищеної техногенної небезпеки – міській нафтобазі. У ході спецоперації відпрацьовувалась тактика звільнення заручників, знешкодження вибухових пристроїв, а також затримання умовних терористів із застосуванням спеціальних сил та засобів, повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

peredplata