На Сокирянщині проходить культурно-мистецька акція «Родинні скарби Сокирянщини»

Днями в селах Білоусівка та Ожеве відбулися чергові етапи районної мистецької акції «Родинні скарби Сокирянщини», яка проходить в рамках відзначення 21-ї річниці незалежності України.

Видатних людей цих мальовничих куточків Сокирянщини вітали представники сільської громади сіл Братанівка та Шебутинці. Учасники свята мали змогу переглянути концертну програму у виконанні аматорів сцени та народних майстрів у різних жанрах, яка, за задумом організаторів акції, слугує традиційною формою передачі соціального досвіду та духовних цінностей, моральних норм і принципів старших поколінь – молодшому, розкриває красу і значення праці, возвеличує її.

Десять родин села Білоусівка, які активно приймають участь у громадському житті села відзначено сільським головою. На завершення свята гості з Братанівки вручили Білоусівському сільському голові альбом, в якому міститься історія та фотографії населеного пункту як символ неоціненої спадщини народу. Ожівський сільський голова – відзначила дев’ять родин свого села. Дві родини з Білоусівки та три родини з Ожеве за вагомий внесок у розвиток аматорського мистецтва відзначені грамотами відділу культури і туризму райдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata