Керівники промислових підприємств Чернівців провели перше засідання ради директорів

Сьогодні в Чернівецькій міській раді керівники промислових підприємств міста провели перше засідання ради директорів промислового комплексу, яка була утворена розпорядженням міського голови від 21 липня 2012 року.

Головував на засіданні Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, якій у своєму вступному слові зазначив, що рада директорів підприємств промислового комплексу при Чернівецькому виконавчому комітету міської ради створюється терміном на три роки як консультативно-дорадчий орган, що діє на громадських засадах.

“Метою діяльності Ради директорів є розвиток дієвого механізму співпраці органів влади з підприємствами промислового комплексу, – сказав Віталій Михайлович, – а також створення сприятливих умов для економічного розвитку підприємств всіх форм власності та підвищення обсягів виробництва. Не менш важливою метою діяльності ради є пошук шляхів співпраці між підприємствами міста».

Надалі присутні обмінялися думками щодо покращання загальної ситуації з виробництва, а після обговорення головою ради директорів одноголосно обрали генерального директора ТДВ «Трембіта» Стеллу Станкевич.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata