В Чернівцях горіли дві будівлі і легковий автомобіль

В м. Чернівці рятувальники МНС під час пожежі врятували дві будівлі та легковий автомобіль. Повідомлення про пожежу на спецлінію 101 надійшло о 13 годині дня. Загорання трапилося в господарській споруді. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Виникла загроза перекидання полум’я на поруч розташований гараж в якому знаходився легковий автомобіль. Черговий караул рятувальників МНС прибувши на місце події швидко зупинив поширення полум’я та за нетривалий проміжок часу ліквідував пожежу. Завдяки вмілим та оперативним діям вогнеборців вдалося не допустити поширення вогню на поруч розташовані будівлі, було врятовано легковий автомобіль, гараж та ще одну будівлю. На пожежі постраждалих немає.

В м. Заставна рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 5 ліквідували пожежу в житловому будинку. Загорання виникло на горищі будівлі. Вогнеборці впродовж 15 хвилин повністю ліквідувати пожежу та врятувати від вогню житловий будинок.

В Сторожинецькому районі пожежа виникла в с. Нижні Петрівці. Для ліквідації пожежі було залучено рятувальників з м. Сторожинець та п’ять місцевих пожежних команд. В результаті пожежі вогнем знижено господарську будівлю та перекриття житлового будинку, господарські речі та майно.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС України у Чернівецькій області.

peredplata