Відкрито музей чупакабри

Відкрито музей чупакабриВчитель біології Володимир Літовака з міста Ромни Сумської області відкрив у місцевій школі експозицію, присвячену чупакабрі

Учні із задоволенням відвідують музей чупакабри і переконуються: про невловиму істоту вони знають куди більше, ніж їх однолітки з інших шкіл, адже цей музей – перший і поки єдиний в Україні, повідомляє «ТСН».

Під час численних експедицій дослідник зібрав чимало матеріалів і речей, які мають пряме відношення і до чупакабри.

«Ось слід на снігу, довжина його 23 сантиметри. Це – шерсть кролика, і на шерсті ви бачите 2 плямочки, прокуси – це все, що вона залишає», – говорить вчитель.

У музеї зібрана література, газетні публікації, фото та відео чупакабри, сліди від кігтів на кролячих клітках, звіти експедицій.

«Найцінніший експонат експозиції – земля з місця, де було вбито цю істоту. Можливо, ми проведемо генетичну експертизу, і буде відповідь на запитання, що таке феномен чупакабри», – сподівається Літовака.

Як повідомляли «Коментарі», нещодавно в Запорізькій області мисливці підстрелили невідому тварину, яка нагадує мексиканську міфічну істоту – чупакабру. Одна з версій, яку висунули запорізькі зоологи, – кавказький шакал, який мігрував з Півдня. Друга – єнотовидний собака. Третя – гібрид або мутант.
Comments.UA

peredplata