Через негоду на шляху в Новоселицькому районі створився двокілометровий затор

Через негоду на шляху в Новоселицькому районі створився двокілометровий заторВнаслідок ускладнення погодних умов на території області (сніг, місцями сильний сніг) на ділянці автодороги від с. Припруття до с. Динівці Новоселицького району створився затор техніки протяжністю до 2 км, в який потрапило 190 одиниць техніки та близько 500 чоловік (легкового автотранспорту – 100 одиниць, вантажного – 65 одиниць, мікроавтобусів – 20 одиниць, пасажирські автобуси – 5 одиниць сполученням «Чернівці-Хотин», «Чернівці – Кам’янець-Подільський», «Косів-Київ», «Івано-Франківськ – Донецьк», «Чернівці-Київ»).

Завдяки злагодженим діям підрозділів Територіального управління МНС України у Чернівецькій області, служби автомобільних доріг та УДАІ УМВС затор техніки на зазначеній ділянці був ліквідований.

Протягом доби силами підрозділів ТУ МНС у Чернівецькій області здійснено буксирування 78 одиниць техніки, з яких 9 пасажирських автобусів та 11 легкових автомобілів. Також надано допомогу 650 чоловікам, які знаходились в транспортних засобах, що потрапили в затори та снігові замети.

Від Територіального управління МНС України у Чернівецькій області для надання допомоги громадянам залучалися 10 одиниць техніки, 25 чоловік особового складу.

Через негоду на шляху в Новоселицькому районі створився двокілометровий затор

9 грудня у селі Пригородок Хотинського району на річці Дністер рятувальниками Державної пожежно-рятувальної частини міста Хотин та співробітниками Чернівецького воєнізованого гірничо-рятувального відділення врятовано 3 мешканців Хмельницької області, двох чоловіків 1954 та 1974 років народження, та жінку 1978 року народження. Вони перепливали із Хмельницької області до Чернівецької області на саморобному човні та самостійно не могли добратись до берега.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області (світлина надані ТУ).

peredplata