Снігові замети ускладнили рух автотранспорту до 44 населених пунктів області

Снігові замети ускладнили рух автотранспорту до 44 населених пунктів областіВнаслідок посилення вітру та опадів у вигляді мокрого снігу на дорогах краю утворилися масивні снігові замети, особливо на автошляхах місцевого значення. Це зумовило ускладнення проїзду автотранспорту до 44 населених пунктів Заставнівського, Глибоцького, Сокирянського, Герцаївського, Кельменецького, Новоселицького і Хотинського районів.

Окрім цього, зараз на території області без електропостачання залишається 27 населених пунктів, з них 10 частково. Загалом протягом 15-16 грудня силами підрозділів територіального управління МНС у Чернівецькій області та Службою автомобільних доріг здійснено буксирування 223 одиниць техніки, із них 15 вантажних автомобілів, 175 легкових автівок, 6 пасажирських автобусів, 19 мікроавтобусів та 8 автомобілів швидкої медичної допомоги. Загалом надана допомога 453 особам, з них 16 дітям, які знаходились в транспортних засобах, що потрапили в снігові замети.

Як зазначають рятувальники, на дорогах області автомобільні затори відсутні. На даний момент на узбіччі залишено 7 автомобілів, водії і пасажири яких знаходяться у своїх помешканнях.

В цілому на здійснення заходів із забезпечення проїзду на автошляхах області залучалось 207 одиниць техніки та 812 чоловік, з них від територіального управління МНС у Чернівецькій області: 47 одиниць техніки, 98 чоловік особового складу, від служби автомобільних доріг: 39 одиниць техніки та 128 працівників.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata