5-ий торговий сектор Калинки реконструюють

У п\’ятому торговому секторі “Калинівського ринку” де займаються торгівлею продуктами харчування невдовзі розпочнеться реконструкція. Вже готовий проект робіт, і і після його узгодження будуть проведені зустрічі з підприємцями, які торгують у даному секторі, для роз\’яснення, що саме буде відбуватись під час реконструкції.

“Ця реконструкція назрівала вже давно, розповідає генеральний директор КП МТК “Калинівський ринок” Руслан Сербінчук, адже контейнери у цьому секторі розташовані у хаотичному порядку, ряди вузькі, дороги майже розбиті. Наведення ладу у торговому секторі значно оживить його роботу, а також дасть нам змогу привести сектор у відповідність до норм санепідемстанції та Деражавної служби з надзвичайних ситуацій”.

Роботи розпочнуться у травні. Спочатку усі контейнери будуть перенесені на “гостьову стоянку”, що навпроти 5-го сектору, поблизу вулиці Слобідська. Після цього у секторі зроблять нове водовідведення, а місцями реконструюють старе, повністю заасфальтують та почнуть формувати нові ряди із 20-тонних контейнерів. Тобто в цей час усі контейнери підприємців повернуть на свої місця, але ряди будуть сформовані вже згідно згаданих вимог СЕС та ДСНС, і ширина рядів буде не менше чотирьох метрів.

Після реконструкції у секторі будуть зручні широкі ряди, контейнери з ролетами, нове асфальтне покриття та збільшена автостоянка, що позитивно вплине на відвідування сектору покупцями, повідомляється на сайті МТК \”Калинівського ринку\”.

peredplata